top of page

FRIRUM 

PALVELUT & HINNASTO

krimskrams

KARTOITUS

Kotikäynnillä kartoitamme tilanteesi keskustelemalla, teemme suunnitelman sekä arvioimme projektiin kuluvan ajan ja kustannukset.

Maksuton!

Växter på fönstret

KOKOPÄIVÄPAKETTI

Yhdessä päivässä ehditään paljon. Esim. keittiön kaappien, kokonaisen huoneen, varaston, autotallin tai toimiston raivaus ja järjestäminen.

420€

renovering

TYHJENNYS

Tyhjennämme talot, asunnot, varastot ja kuolinpesät. Etsimme huonekaluille ja irtaimelle uudet sijoituskohteet, lajittelemme ja kuljetamme pois roskat.

Kysy tarjous

Vita blommor

KONSULTOINTI

Tee työ itse! Saat apua alkuun pääsemisessä ja suunnitelman, jonka avulla toteuttaa projekti tehokkaasti, sekä ammattilaisen vinkkejä ja neuvoja.

70€/h

garderob

VAATEKAAPPI

Onko vaatekaappisi täynnä, muttet silti löydä mitään päälle pantavaa? Saat uuden vaatekaapin kolmessa tunnissa ostamatta yhtään uutta vaatetta!

245€

-60hha.jpg

KOTITALOUSVÄHENNYS

Monet Frirumin palveluista oikeuttavat kotitalousvähennykseen – saat takaisin jopa 60% työn kustannuksesta verovähennyksenä!

-60%

Misty Forest

PUOLIPÄIVÄPAKETTI

Puolessa päivässä ehdimme järjestää pienemmän tilan tai rajatun alueen kodissasi, toimistossasi tai varastotiloissasi.

245€

AdobeStock_46824986.jpeg

MUUTTO

Oletko muuttamassa? Tilaa ammattiapua raivaukseen, pakkaamiseen, vanhan kodin tyhjentämiseen tai uuden järjestämiseen.

70€/h

Kaikkiin paketteihin sisältyy työn lisäksi ennen itse projektin aloitusta tapahtuva keskustelutuokio. Käymme läpi arkesi ongelmakohdat ja unelmiesi tiellä olevat haasteet, jotka estävät sinua elämästä omannäköistäsi elämää.

 

Kyseessä voi olla vaikka käytännön ongelmia kuten ettet löydä etsimääsi kun sitä tarvitset, tai että siivous vie liikaa aikaa. Tai sitten laaja-alaisempia ongelmia kuten kodin epäjärjestys, joka aiheuttaa stressiä, jatkuvaa ajanpuutteen tunnetta, tai ettet ikinä koe voivasi rentoutua kodissasi tai hyödyntää tilojasi niinkuin toivoisit.

 

Autan sinua visioimaan toivomasi lopputuloksen, perustuen siihen mitä itse elämässäsi pidät tärkeänä, eikä ulkopuolelta tuleviin vaatimuksiin siitä miten asioiden tulisi olla. Tätä minä kutsun ”visioksi”.

 

Kun projekti on valmis, käymme läpi mitä on saatu aikaiseksi ja kuinka tästä eteenpäin haluat jatkaa. On tärkeää pohtia kuinka vältämme takaisin lähtötilanteeseen päätymisen. Tavoitteenahan on tehdä työ kerralla siten että lopputulos on pysyvä.

 

Minulla on tarjota monia hyviä vinkkejä, mutta pohjimmiltaan pysyvä muutos edellyttää ajattelutavan, toimintatapojen ja käyttäytymisen muutosta. Se on prosessi joka vie, ja saakin viedä aikaa.

 

Kukaan ei ole täydellinen, mutta kuka tahansa voi tehdä suurenkin muutoksen!

Kun panostat tehostarttiin ja investoit ammattijärjestäjän palveluun elämänmuutoksesi alkuun saattamisessa, olet myös sitoutuneempi säilyttämään uudet toimintatavat ja on todennäköistä että jatkat elämäsi yksinkertaistamista muillakin osa-alueilla.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 30 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan. 

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

bottom of page