top of page

KONSULTOINTI

Jos haluat tehdä työn itse, mutta tarvitset apua alkuun pääsyssä, on konsultointipaketti sinulle sopivin. Saat ideoita, uusia näkökulmia ja tavaran säilytysvinkkejä, sekä konkreettisen toimintasuunnitelman projektisi toteuttamiseksi.

 

Ajankäytöstä sovimme tapauskohtaisesti, mutta voin esimerkiksi tehdä kotikäynnin kertaalleen ennen projektin aloitusta, toisen sen aikana, ja kolmannen kun projekti on valmis, jolloin yhdessä arvioimme lopputuloksen.

Järjestysvalmennus etänä

Konsultointia voidaan myös tehdä puhelimitse ja videon tai kuvien avulla. Voimme esimerkiksi tehdä maksuttoman kartoituksen puhelimitse ja sopia miten parhaiten voin auttaa sinua. Sen jälkeen voimme tavata esim. Google Hangoutsin, Zoomin, FaceTimen tai WhatsAppin kautta tai ihan vain puhelimitse. Projektisi voin nähdä videolla tai kuvilla joita voit lähettää esim. WhatsAppissa tai sähköpostitse.

 

Hinta: 70 €/h sis. alv

Minulle tämä oli jotain käänteentekevää, ja sai minut ajattelemaan uudella tavalla. Frirum antoi minulle sekä työkaluja, että tarpeellisen potkun takamukselle. Ja miten ihanaa onkaan nyt kurkistaa varastoon ja kaappeihin kun kaikki on järjestyksessä!

Ia, konsultointipaketti 3 h

Sama tuntiveloitus koskee muuta suunnittelua ja konsultointia, ostosten tekemistä asiakkaan puolesta netissä tai kaupoissa ja tavaran kuljetusta kierrätyskeskukseen, ekopisteeseen tai kirpputorille, mikäli em. palvelut eivät kuulu pakettiin.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 30 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

bottom of page