top of page

AMMATTI-

JÄRJESTÄJÄN

TYÖSTÄ

Ammattijärjestäjällä on vaitiolovelvollisuus ja toimimme aina luottamuksellisesti asiakkaan ehdoilla, ja hänen toiveidensa mukaisesti.

 

Ei ole minun asiani arvostella sinua; mitä sinun tulisi säilyttää tai heittää pois, tai miltä kotonasi tulisi näyttää. Minä olen kiinnostunut kuinka voin auttaa sinua toteuttamaan oman visiosi ja etsimään ratkaisuja, jotka toimivat juuri sinun kohdallasi.

 

 

Missä muut näkevät täyteen ahdetun tilan, kaaosta ja ahdistusta, minä näen potentiaalia ja mahdollisuuksia ja maltan tuskin odottaa että pääsemme aikaansaamaan muutosta. Siksi rakastan työtäni! :)

 

Olen itse istunut keskellä sekasotkuani ja miettinyt miten näin pääsi käymään. Tiedän kuinka tavallista tämä suurimmalle osalle meistä on, ja nykyisin tiedän myös miksi nämä ongelmat ovat niin yleisiä ja kuinka voimme välttää samaan tilanteeseen joutumisen jatkossa.

 

Tiedän että monille on korkea kynnys päästää tuntematon kotiinsa, saati käymään läpi henkilökohtaisia tavaroita. Olen kuitenkin nähnyt lukemattomia koteja ja tiedän, että tavarat ja ongelmat loppujen lopuksi ovat hyvin samankaltaisia kaikilla. Sinulla ei ole mitään hävettävää!

 

Yleinen ajatus on että meidän ”pitäisi” kyetä itse karsimaan, järjestämään ja heittämään pois turha tavara. Mutta aivan kuten voimme palkata jonkun siivoamaan puolestamme, leikkaamaan hiuksemme tai korjaamaan automme, voimme yhtä hyvin palkata avuksemme personal trainerin päästäksemme parempaan kuntoon, tai ammattijärjestäjän saadaksemme kotimme kuntoon.

 

 

Useimmat palveluni oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Käytännössä saat siis takaisin jopa 40% työn hinnasta.

Varaa maksuton

ensimmäinen kartoituskäynti!

bottom of page