top of page

ALKUKARTOITUS

Voit tilata minut kotiisi keskustelemaan projektistasi ja tutustumaan paikkoihin. Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi, tämänhetkisen tilanteesi ja vision, jonka haluat toteuttaa. Tämän perusteella teen ehdotuksen toimintasuunnitelmasta, arvioin projektiin kuluvan ajan ja sen kustannukset.

 

Kartoitus on maksuton riippumatta päätätkö toteuttaa projektisi yhteistyössä kanssani. Kotikäynnillä saat tilaisuuden tutustua minuun ja saat kuulla tarkemmin miten voin olla avuksi, lisäksi kartoituskäynti on tärkeä osa työtäni. Arvioidakseni projektiin kuluvan ajan, kustannukset ja mitä kaikkea toteutus tulee vaatimaan, on minun nähtävä kyseinen tila.

 

On tärkeää tietää etukäteen osallistuuko asiakas itse toteutukseen, vai tehdäänkö projekti täyden palvelun pakettina, pystynkö toteuttamaan kaiken itse vai otanko mukaan yhteistyökumppaneita.

 

Kotikäynnin jälkeen päätät haluatko tehdä toimeksiannon vai kenties toteuttaa projektisi itse. Kartoitus ei sido sinua mihinkään. Päättäessäsi palkata minut, sovimme yhdessä paketin sisällöstä sekä toteutuksen aikatauluista.

Alkukartoitus voidaan tehdä myös puhelimitse.

 

Maksuton! / Kesto 30 – 45 min

Maksuton kartoituskäynti

on hyvä tapa saada vinkkejä ja ideoita projektisi toteutus-mahdollisuuksista!

Maksutonta 45 min kartoituskäyntiä kotonasi tarjoan kerran per projekti, 30 km säteellä Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla teen kartoituskäyntejä veloituksetta.

 

Pidemmistä matkoista veloitan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja maksuehdoista, peruutuksista yms. löydät palvelusopimuksesta.

bottom of page