top of page

JÄRJESTYSAPU 6h

Yhden päivän työ riittää yleensä monenlaisiin projekteihin. Esim. keittiökaappien, yhden huoneen, varaston tai autotallin raivaus ja järjestäminen, tai vaikkapa eteisen uudelleenorganisointi. Jos toiveissasi on koko asunnon järjestäminen, voimme varata aikaa useamman päivän. Isompaan urakkaan saat päivähinnasta alennusta.

 

Työhön kuluva aika riippuu irtaimen määrästä, sekä tarvitaanko esim. säilytysratkaisujen suunnittelua tai ostoa, tavaran poiskuljetusta jne. Projekti alkaa aina maksuttomalla kartoituskäynnillä, jolloin teemme suunnitelman ja arvioimme ajankäytön ja kustannukset.

 

Pakettiin kuuluu ennen projektin aloitusta tapahtuva, noin puolen tunnin keskustelu sen tavoitteista. Kun työ on valmis käymme läpi kuinka jatkaa tästä eteenpäin pysyvän muutoksen aikaansaamiseksi.

 

On myös mahdollista jakaa projekti kahdelle eri päivälle.

Hinta: 450 € sis. alv / 6 h työaikaa

Susi auttoi meitä hyödyntämään minimaaliset tilamme. Alkukesästä tehdyn työn tulokset ovat nähtävillä vielä 3 kuukautta myöhemmin! Loistavia ratkaisuja, joista aiomme pitää kiinni. Suosittelemme lämpimästi!

Ia & Johanna

Palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen -60%!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 30 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

bottom of page