PUOLIPÄIVÄ-

PAKETTI

Puolessa päivässä ehdimme järjestää pienemmän tilan tai rajatun osan kotiasi. Esimerkiksi kylpyhuone, pienempi varasto, joitain kaappeja tai vaikkapa eteinen. Puolipäiväpaketti sopii hyvin myös sinulle, joka haluat tehdä osan työstä itse ja tarvitset vain apua alkuun pääsemisessä ja neuvoja tehokkaaseen toteutukseen.

 

Projekti alkaa tarpeen mukaan maksuttomalla kartoituskäynnillä, jolloin teemme suunnitelman ja arvioimme ajankäytön ja kustannukset.

 

Pakettiin on varattu varsinaisen työajan lisäksi aikaa keskustelulle toiveistasi, tarpeistasi ja visioistasi: mitä projektiltasi haluat ja miten voit jatkossa toimia pysyvän muutoksen mahdollistamiseksi.

 

Hinta: 217 € sis. alv / n.3–4 h

1/1

Varastomme oli tupaten täysi, siis totaalisen kaaoksen vallassa! Into ja inspiraatio tehdä jotain asialle vain valitettavasti antoi odottaa itseään. Jätin työn Frirumille, joka raivasi, siivosi ja järjesti. Kallista? Ei ollenkaan. Ja lopputulos on uskomaton.

Christer, varastontyhjennys, puolipäiväpaketti

Palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen -40%!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 50 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Kokkola, Pedersöre, Uusikaarlepyy ja Oravainen kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,43 €/km + alv tai sopimuksen mukaan. 

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

OTA

YHTEYTTÄ

Soita Susille: 040 542 6635 

Tai lähetä sähköpostia: susi@frirum.fi

Seuraa meitä somessa:

  • Frirum Facebook
  • Frirum Instagram

© 2019 Frirum |  Pietarsaari, Finland

Frirum_logo.jpg