top of page

JÄRJESTYSAPU 3h

Puolessa päivässä ehdimme järjestää pienemmän tilan tai rajatun osan kotiasi. Esimerkiksi kylpyhuone, pienempi varasto, joitain kaappeja tai vaikkapa eteinen. Puolipäiväpaketti sopii hyvin myös sinulle, joka haluat tehdä osan työstä itse ja tarvitset vain apua alkuun pääsemisessä ja neuvoja tehokkaaseen toteutukseen.

 

Projekti alkaa tarpeen mukaan maksuttomalla kartoituskäynnillä, jolloin teemme suunnitelman ja arvioimme ajankäytön ja kustannukset.

 

Pakettiin on varattu varsinaisen työajan lisäksi aikaa keskustelulle toiveistasi, tarpeistasi ja visioistasi: mitä projektiltasi haluat ja miten voit jatkossa toimia pysyvän muutoksen mahdollistamiseksi.

 

Hinta: 250 € sis. alv / 3 h työaikaa

Varastomme oli tupaten täysi, siis totaalisen kaaoksen vallassa! Into ja inspiraatio tehdä jotain asialle vain valitettavasti antoi odottaa itseään. Jätin työn Frirumille, joka raivasi, siivosi ja järjesti. Kallista? Ei ollenkaan. Ja lopputulos on uskomaton.

Christer, varastontyhjennys, puolipäiväpaketti

Palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen -60%!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 30 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

bottom of page