top of page

MUUTTO

Muutto on loistava tilaisuus käydä läpi kodin tavarat, ja luopua turhasta. Kaikki me tiedämme kuinka raskasta muuttaminen voi olla. Voin auttaa sinua kaikissa muuton vaiheissa, aina säilytettävien valitsemisesta, pakkaamiseen ja kaiken muun pois kuljettamiseen.

 

Kun pakkaat muuttokuormaan ainoastaan sen mitä todella tarvitset ja haluat säilyttää, on kuorman purku uudessa kodissa paljon helpompaa. Uudessa kodissa voin auttaa sinua suunnittelemaan ja järjestämään alusta asti oikein, siten että tavarasi löytyvät omilta paikoiltaan kun niitä tarvitset ja säilytysratkaisut tekevät arjesta yksinkertaisempaa.

Projekti alkaa tarpeen mukaan maksuttomalla kartoituskäynnillä, jolloin teemme suunnitelman ja arvioimme ajankäytön ja kustannukset.

 

Pakettiin on varattu varsinaisen työajan lisäksi aikaa keskustelulle, jossa kartoitamme toiveesi, tarpeesi ja mitä uudelta kodiltasi toivot, sekä mietimme kuinka voit haaveesi toteuttaa.

 

Hinta: 70 €/h tai 420 €/kokopäivä (n. 6–7 h) sis. alv.

Kysy tarjousta isommasta urakasta!

Salli

itsellesi

luksus-

muutto!

Palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen -60%!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täällä.

Kaikki hinnat sisältävät kilometrikorvauksen 30 km säteelle Pietarsaaresta. Esim Luoto, Kruunupyy, Pedersöre ja Uusikaarlepyy kuuluvat alueeseen, jolla tarjoan palveluita ilman erillistä matkakorvausta. 

 

Pidemmistä matkoista laskutan 0,65 €/km tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa maksuehdoista, peruutuksista yms löydät palvelusopimuksesta.

  

Työt laskutetaan 7 päivän maksuajalla työn valmistumisesta, tai sopimuksen mukaan.

Voit myös maksaa heti kortilla tai MobilePaylla.

bottom of page